• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Prachtige moderne villa’s in Benidorm Costa Blanca

Listing ID: ND1277
Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
Perceel grond: 400 m²
Woonomgeving: 134 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Klaar om in te bewegen: 2019
Pool: Ja
Klimaatbeheersing: Ja
Zeezicht: Ja
Afstand tot golfbaan: 1
Afstand tot strand: 3 km
Winkelen / Restaurant: 2 km
1. juni 2017

Deze prachtige villa’s zijn gebouwd op een perceel van 400 m² met een eigen tuin en de mogelijkheid van een privé zwembad.
De huizen hebben 134 m² woonoppervlakte met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle huizen hebben een zeer mooi dakterras met prachtig uitzicht op Benidorm, de zee en de bergen.

Benidorm is de eerste toeristische citadel aan de Middellandse Zee.
Dit heeft alle nodige instellingen om elk jaar enkele miljoenen buitenlandse en Spaanse toeristen te ontvangen. De gebouwen, steegjes en nieuwe straten van de toeristische metropool zijn ontstaan met als doel een moderne vrijetijds- en vakantiestad te bouwen. De kleine heuvel Canfali rijst op in het centrum van Benidorm Bay en verdeelt de kust in twee prachtige stranden met fijn zand, Poniente en Levante.
Op een 5 km lange wandeling kunt u wandelen en een bezoek brengen aan het fascinerende schouwspel dat de zee in dit deel van de Costa Blanca te bieden heeft. De cafés en kleine restaurants nodigen u uit voor een aperitiefje of om de hele middag direct aan zee door te brengen in het mooiste zonlicht.
Het water en het zeer schone zandstrand aan de westkant van het strand van Poniente is ook een genot voor zwemmers. Hier vindt u alle onroerende goederen, met name appartementen en appartementen. Je vindt er mooie grotere huizen en moderne nieuwbouw een beetje buiten, maar wel centraal.

Contactaanvraag