• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Nieuw gebouwde villa’s met panoramisch uitzicht in Benidorm Costa Blanca

Listing ID: ND1279
Slaapkamers: 3
Badkamer: 2
Perceel grond: 476 m²
Woonomgeving: 133 m²
Parkeergelegenheid: Ja
Opwarming: Ja
Klaar om in te bewegen: 2019
Pool: Ja
Klimaatbeheersing: Ja
Zeezicht: Ja
Afstand tot golfbaan: 1
Afstand tot strand: 2 km
Winkelen / Restaurant: 2 km
1. juni 2017

Villa’s met hoogwaardige uitrusting op een directe golfbaan met uitzicht op zee. Geniet van het prachtige uitzicht over de hele baai van Benidorm en de kilometers lange zandstranden en het prachtige landschap. Elke villa heeft een eigen tuin en dakterras, volledig uitgeruste keuken en zwembad. Winkelmogelijkheden, bars en restaurants zijn in de directe omgeving. De directe ligging aan de nieuwe golfbaan van Finestrat is ideaal voor golfliefhebbers.
Benidorm was oorspronkelijk het eerste toeristische bolwerk aan de Middellandse Zee.
Het beschikt over de nodige faciliteiten en diensten om het hele jaar door enkele miljoenen buitenlandse en Spaanse toeristen te huisvesten. De wolkenkrabbers, lanen en nieuwe straten van de toeristische metropool werden gebouwd met als doel het creëren van een moderne vrijetijds- en vakantiestad. De kleine heuvel Canfali rijst op in het midden van de baai van Benidorm en verdeelt de kust in twee prachtige stranden met fijn zand, Poniente en Levante.
Wandelend over 5 km langs beide stranden, Levante en Poniente, kunt u genieten van het fascinerende schouwspel van de zee in dit deel van de Costa Blanca kust. Het Levante strand, het oostelijke van de twee delen, was het eerste strand dat werd ontwikkeld voor het toerisme. De cafés en kleine pubs nodigen u uit voor een aperitiefje of om een hele middag aan zee door te brengen in de zon.

Contactaanvraag