• English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Nederlands

Appartementen met tuin of dakterras in Benidorm Costa Blanca

Listing ID: ND1280
Slaapkamers: 2
Badkamer: 2
Perceel grond: 86 m²
Woonomgeving: 75 m²
Parkeergelegenheid: Oui
Opwarming: Oui
Klaar om in te bewegen: 2018
Klimaatbeheersing: Ja
Zeezicht: Ja
Afstand tot golfbaan: 1
Afstand tot strand: 2 km
Winkelen / Restaurant: 2 km
1. juni 2017

De appartementen in het moderne complex hebben 75 m² woonoppervlak met 2 slaapkamers en 2 badkamers. U heeft de keuze: Begane grond appartementen met eigen tuin van ca. 86 m² van 159.000,- tot 179.000,- of appartementen op de eerste verdieping met dakterras van ca. 79 m² van 169.000,- tot 189.000,-.
Benidorm was oorspronkelijk het eerste toeristische bolwerk aan de Middellandse Zee.
Het beschikt over de nodige faciliteiten en diensten om het hele jaar door enkele miljoenen buitenlandse en Spaanse toeristen te huisvesten. De wolkenkrabbers, lanen en nieuwe straten van de toeristische metropool werden gebouwd met als doel het creëren van een moderne vrijetijds- en vakantiestad. De kleine heuvel Canfali rijst op in het midden van de baai van Benidorm en verdeelt de kust in twee prachtige stranden met fijn zand, Poniente en Levante.

Wandelend over 5 km langs beide stranden, Levante en Poniente, kunt u genieten van het fascinerende schouwspel van de zee in dit deel van de Costa Blanca kust. Het Levante strand, het oostelijke van de twee delen, was het eerste strand dat werd ontwikkeld voor het toerisme. De cafés en kleine pubs nodigen u uit voor een aperitiefje of om een hele middag aan zee door te brengen in de zon.
Kristalhelder water en schoon zand zijn ook een genot voor zwemmers op het strand van Poniente aan de westkant. Hier vindt u allerlei soorten onroerend goed, waarbij appartementen en herenhuizen de boventoon voeren in de binnenstad. Grotere huizen en moderne nieuwe gebouwen zijn net buiten te vinden, maar toch centraal.

Contactaanvraag